Το κατάστημα”e-aerovolo.gr” έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται ή με εταιρείες courier ή με τα ΕΛΤΑ. Σε περίπτωση που το σημείο παράδοσης του προιόντος είναι πάνω από 20 χιλιόμετρα από την έδρα της courier ή σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο ή νησί υπάρχει η πιθανότητα επιπλέον επιβάρινσης. Οι παραγγελίες εκτελούνται εντός 24 με 48 ώρες. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο εμπόδιο θα σας ενημερώσουμε. Το κόστος για τα έξοδα αποστολής  είναι 4 για δέματα με βάρος μέχρι 4 κιλά και το κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 1€. Εάν επιλέξετε αποστολή του δέματος με αντικαταβολή, το κόστος της αντικαταβολής είναι συν 2€.
Για αγορές άνω των 99€ τα μεταφορικά (συμπεριλαμβάνεται και η αντικαταβολή) είναι  ΔΩΡΕΑΝ (τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν για βαριά αντικείμενα ή για αντικείμενα που έχουν ογκομέτρηση, π.χ. φυσίγγια κυνηγίου, πλαστικές βαλίτσες όπλων, οπλοκιβώτια κλπ)

Αποστολές στην Κύπρο

Πλέον εκτελούνται αποστολές στην Κύπρο. Οι αποστολές γίνονται με εταιρεία COURIER με εμπορευματική (καράβι), ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 10-13 μέρες, ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ με κάρτα (δεν ισχύει η αντικαταβολή και η τραπεζική κατάθεση) και τα έξοδα αποστολής είναι 15€ για δέμα μέχρι 5 κιλά. Αν το δέμα είναι παραπάνω από 5 κιλά και μέχρι 10 κιλά τα έξοδα θα είναι συν 5€. Για την Κύπρο ΔΕΝ ισχύουν τα δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 99€