Το προφίλ

της εταιρείας μας

Το όνομα “Πετρίδης” εμφανίζεται για πρώτη φορά στην κυνηγετική αγορά στα τέλη της δεκαετίας του ΄60 με τον ιδρυτή της Πέτρο Πετρίδη. Το κατάστημα της οδού Λαγκαδά 1 στη Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετεί για χρόνια με μεράκι και συνέπεια τους Έλληνες κυνηγούς μέχρι το 1993 που σταμάτησε την δραστηριότητα του λόγω κατεδαφίσεως του κτιρίου.
Ήδη όμως από το 1990 τα παιδιά του (ο Νίκος, ο Σάκης και η Έλλη) έχουν ανοίξει ένα νέο κατάστημα στην οδό Εγνατία συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή παράδοση.

Το 1999 ανοίγουν και δεύτερο κατάστημα επί της οδού Πολυτεχνείου και μεταφέρεται εκεί το κομμάτι της κυνηγετικής δραστηριότητας με μεγάλη ποικιλία προϊόντων υποστηριζόμενα από τον Νίκο και την Έλλη και στο κατάστημα της Εγνατίας συνεχίζει ο Σάκης μετατρέποντας το πλέον στο πρώτο “καθαρά” αεροβολάδικο της Ελλάδας.

Μέσα από την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία σε αεροβόλα, βολίδες και παρελκόμενα συνδυαζόμενα πάντα με τις καλύτερες τιμές προσπαθούμε να υπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιδέα του αεροβολισμού. Το νέο βήμα της εταιρείας “ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” είναι η δημιουργία της ηλεκτρονικής διεύθυνσης “www.e-aerovolo.gr” ώστε να μπορούν οι πελάτες να ενημερώνονται άμεσα για τα προϊόντα της εταιρείας και να κάνουν όποιοι θέλουν και τις παραγγελίες τους.
Το κατάστημα μας στην Εγνατία 3 είναι στη διάθεση σας για να δείτε και να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και από κοντά.
Από αρχές Ιουνίου του 2018 το κατάστημα μεταφέρθηκε παραδίπλα Εγνατία 9 σε μεγαλύτερο χώρο για καλύτερη προβολή και μεγαλύτερη ποικιλία αγαθών.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.

Παρακάτω είναι μερικές φωτογραφίες από το νέο μας χώρο Εγνατία 9 Θεσσαλονίκη.

Η επιτυχία μας σε αριθμούς

3000 Αριθμός προϊόντων
15000 Αποστολές
30 Χρόνια εμπειρίας

Η φιλοσοφία

της εταιρείας μας

Στόχος του του ηλεκτρονικού καταστήματος ”e-aerovolo.gr” είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, που επιτυγχάνουμε με την υψηλή ποιότητα και μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής και την γρήγορη παράδοση. Αναπτύσσουμε πάντα μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.